У лісосмузі поліція виявила тіло студентки, яка вчинила самогубство

У лісосмузі в районі Дніпрострою знайшли повішеною 18-річну студентку місцевого центру підготовки робочих кадрів. Правоохоронці впевнені, що дівчина покінчила з життям. Про це в екслюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр розповіла старший інспектор сектору моніторингу Кам’янського відділу поліції Олена Тімченко.

“Близько 10-ої ранку вчора її знайшов випадковий перехожий. Чоловік одразу викликав правоохоронців, повідомив, що виявив тіло дівчини, що висить на дереві, на вигляд дівчині років 25-30. Пізніше з’ясувалося, що дівчина молодша, просто через асфіксію її обличчя потемніло. Під ногами дівчини лежало дві цеглини, тіло висіло на її власному шарфі. Також поруч була знайдена її сумка, в якій був мобільний телефон, паспорт і передсмертна записка. Тілесних ушкоджень не тілі дівчини було, тому одразу була прийнята версія про самогубство”, — розповіла Олена Тімченко.

Додамо, що судово-медична експертиза попередньо підтвердила версію правоохоронців. Зміст записки поліція не розголошує. Кримінальне провадження відкрито за ст. 115 з поміткою “самогубство”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.