Жахлива смерть: двоє прикарпатців вбили 18-річного юнака і винесли тіло на сміттєзвалище (ФОТО +21)

Днями мешканка села Пнів Надвірнянського району повідомила правоохоронців, що зник її брат 1999 року народження, який кілька днів тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу ГУНП Івано-франківської області.

Наступного дня правоохоронці знайшли тіло хлопця на місцевому сміттєзвалищі. На ньому були явні ознаки насильницької смерті.

Як з’ясувалося, кілька днів тому хлопець пішов у гості до 30-річного місцевого мешканця і його 32-річного друга. Обоє вони мали судимість. Під час застілля між юнаком і 32-річним гостем виник конфлікт, в результаті якого чоловік вдарив хлопця кілька разів палицею по голові та тілу, від чого той помер. Після цього чоловіки змайстрували дерев’яні ноші, на яких і винесли тіло загиблого на сміттєзвалище.

За фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ) відкрито кримінальне провадження. Поліцейські затримали чоловіка та оголосили йому підозру. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Крім того, слідчі з’ясовують, чи не був ще хтось причетний до злочину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.