Відео нової сутички з блокувальниками від поліції

Силовики відкрили вогонь у повітря, щоб зупинити учасників блокади, кажуть у поліції.

Поліція розповіла про інцидент з учасниками блокади біля Костянтинівки, а також опублікувала відповідне відео.

Сьогодні блокувальники заявили про новий конфлікт з поліцією під Костянтинівкою. За їхніми словами, силовики прибули до місця розташування учасників блокади і відмовилися назватися.

У прес-службі поліції повідомили, що на блокпосту біля Костянтинівки для перевірки була зупинена автоколона, яка рухалася з боку Покровська в складі 50 осіб на чолі з нардепом Тарасом Пастухом.

“Група агресивно налаштованих осіб рушила на поліцейських, які несли службу на блокпосту. Громадяни відсунули огороджувальні плити і намагалися прибрати службовий автомобіль, який обмежував рух на блокпості”, – йдеться в повідомленні поліції.

Силовики кажуть, що попередили блокувальників про заборону наближатися до стратегічного об’єкту і право застосувати зброю.

“Однак громадяни не реагували на попередження, у зв’язку із чим співробітники поліції були змушені зробити кілька попереджувальних пострілів у повітря”, – наголошується в повідомленні.

Проте, як кажуть у поліції, учасники блокади розпорошили газ з балончика в обличчя поліцейському. Його доправили в лікарню з опіком очей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.