Народна прикмета: якщо Марцінківу погіршало, то означає, що скоро суд

В Івано-Франківську триває засідання 11 сесії міської ради.

Депутати розглянули 15 питань порядку денного. Після цього міський голова Руслан Марцінків попросив патронатну службу принести таблетку знеболювального та води.


Начальник патронатної служби Вікторія Дротянко виконала прохання “шефа”.

Нагадаємо, завтра в Івано-Франківську в міському суді має відбутись слухання адміністративної справи щодо міського голови Руслана Марцінківа. Його звинувачують у порушенні прав фінансового контролю.

13 лютого міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків поскаржився, що до нього навідались працівники ДЗЕ із понятими. Він назвав це політичним переслідуванням.

Як з’ясувалось, правоохоронці навідались через порушення закону “Про запобігання корупції” щодо неповідомлення НАЗК про суттєву зміну майнового стану, як того вимагає закон.

Міський голова придбав автомобіль “SKODA OCTAVIA” 2016 року випуску за 468 742 гривень, але “забув” внести його в Е-декларацію.

Минулого засідання до суду надійшло клопотання від міського голови Руслана Марціківа про відкладення справи, оскільки він перебував в лікарні з 28 лютого в ЦМКЛ в терапевтичному відділенні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.