Відомий актор мало не перерізав горло коханцю своєї колишньої

Він обрав для себе не просто криву доріжку, а доріжку, котра водить його по колу. Самі Насері – колись найвідоміший «таксист» світу та один з найперспективніших акторів Франції.

Він почав своє життя з наркотичної залежності, поножовщини та тюрми. Потім взяв себе у руки та прославився на весь світ. А врешті-решт повернувся до того з чого починав.

У сім’ї Насері було три сина. Старший, ще у юності сконав від передозування, двоє інших, Бібі та Саїд (майбутній Самі Насері), вели такий же маргінальний спосіб життя, як і їхній брат, але їм пощастило трохи більше – вони не померли.

У 23 роки Саїд отримав солідний тюремний термін. Хлопець загримів на 4 роки за грабіж та торгівлю наркотиками.

І доки майбутня зірка «Таксі» сидів на нарах, Бібі проміняв наркотики – на червону доріжку, став актором і знявся у всім відомому «Тринадцятому районі».

Вийшовши на свободу, Саїд теж захотів нового життя. Тому перше, що він зробив – змінив своє ім’я Саїд на Самі, вірячи, що цим перепише й свою долю.

Раніше агресивний та гарячий хлопець зібрав усю волю в кулак, і тепер замість того, щоб тинятися по вулицям у пошуках чергової «дози», Самі, став бігати по кінопробам.

Джекпот під назвою «Таксі» зробив так, що ми з вами, та й увесь світ дізналися про Насері. Самі, купаючись у промінні слави, швиденько забув, у якому багні борсався ще зовсім недавно.

Будучи вже багатим та відомим чоловіком, він нічому не навчився. І замість того, щоб сказати долі величезне «дякую» та цінувати своє нове життя, Насері з новими силами підсів на наркотики та пляшку. І навіть ледь не став вбивцею! П’яний Насері мало не зарізав нового коханця своєї колишньої дівчини. Актор пробував перерізати молодику горло, і лише за щасливим збігом обставин бідолаха не помер від втрати крові.

Читайте також  Коронавірус забрав життя актора з Прикарпаття

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.