«Срібло» за красу: візажист та перукар з Коломиї відзначились на конкурсі у Європі

Коломиянки Вікторія Кваснюк (перукар) і Марія Масик (візажист) взяли участь у командному конкурсі у Празі, де здобули «срібну» нагороду.Організатором конкурсу “Creative image time-2017” є празький зірковий візажист Pavel Baver.

На першому етапі було 24 команди, з них лише вісім прийшли до фіналу. Серед них – дівчата з Коломиї. У півфіналі вони представили роботу під назвою «Темна сторона». Зачіска, макіяж, аксесуари та одяг – все злилось в одне ціле. Як результат, суддям конкурсу сподобався цілий образ і в руках коломиянок опинилась перепустка у фінал.

Підготовка до фіналу тривала два тижні, дівчата чітко продумували образ та кожну дрібницю. Вирушивши до столиці Чехії, дівчата не мали гадки, що опиняться за крок до перемоги.

Марія Масик розповідає, що організація конкурсу була на високому рівні, а результатом вони з подругою дуже задоволені. Візажем вона займається вже 10 років.

«У таких конкурсах ми беремо участь вперше. Все відбувалось у швидкому темпі, тому, мабуть, було складно працювати, але ми все зробили і задоволені своєю роботою»,- зазначила Масик.

Перукар Вікторія Кваснюк використовувала складну техніку плетіння, що неабияк здивувало та зацікавило членів журі. До слова, серед 16 учасниць дівчата були єдиними, хто представляв Україну на європейському конкурсі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.