Тіна Кароль всіх вразила на концерті “Вечірнього кварталу” (відео)

Українська зірка Тіна Кароль стала гостею популярного розважального шоу “Вечірній квартал”. Співачка викликала справжній фурор, з’явившись на сцені Палацу “Україна” в спокусливому вбранні.

Артистка красувалась у сукні на тонких бретельках, прикрашеній червоними квітами. Образ Тіна доповнила фірмовою червоною помадою і такого ж кольору туфлями на шпильці.

Виглядала артистка надзвичайно елегантно і вишукано.

Для глядачів “кварталу” Тіна емоційно виконала дві свої пісні “Перечекати” і “Здатися ти завжди встигнеш”.

Зазначимо, що крім Тіни у концерті взяли участь Джамала, O.Torvald, DZIDZIO і Поліграф ШарікOFF. Жартували “Квартальники”, як завжди – про політику і проблеми у країні.

До слова, свій традиційний монолог у першій частині концерту лідер “Кварталу 95” почав із несподіваного зізнання.

“Коли я переодягався до цього номеру, я вирішив сфотографувати себе оголеним і надіслати це фото дружині, але випадково зробив загальну розсилку на телефоні”, – збентежив спочатку глядачів у залі Зеленський, але потім всі зрозуміли, що це частина гумористичної мініатюри. Чи робить він щось подібне в житті, Володимир так і не зізнався.

Крім політики, було багато кумедних мініатюр на сімейні теми (“Реакція жінок у сім’ї на можливе скасування 8 березня”, “Бунт чоловіків проти жінок”) і соціальні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.