Стали відомі подробиці “сепаратистського” скандалу в школі Івано-Франківська

Працівники центру зайнятості Івано-Франківська, що нагородили дітей школи грамотами із зображенням прапора Росії, вибачилися за цей інцидент й дали дітям нові відзнаки. Про це повідомляє “”Обозреватель” з посиланням на “ТСН”.

Нагадаємо, в Івано-Франківську учнів 6 класу за участь у профорієнтаційному конкурсі нагородили грамотами з російською символікою – прапором Росії.

Як зазначив заступник директора школи-ліцею №23 Олександр Кочинаш, таку помилку в центрі зайнятості можна пояснити несерйозним підходом до роботи.

“Директор подзвонив у цю службу – державну установу, наскільки я розумію. Вони посміялися: ой-ой… і все”, – обурився він.

За його словами, наступного дня працівники центру вибачилися за так звану механічну помилку, забрали грамоти з триколором і згодом видали нові.

“Пояснили, що були колись заготовлені грамоти, поспішали, недогледіли і таке інше. Я так зрозумів, що пошкодували грошей купити нові грамоти, хтось витягнув з інтернету”, – висловився директор навчального закладу Микола Василик.

Зазначається, що на скандальних грамотах стояла мокра печатка івано-франківського міського центру зайнятості та підпис його керівника Ігоря Сливінського.

Як зазначила його прес-секретар, він поки у від’їзді, тому прокоментувати ситуацію не може.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.