Не робіть так! Чоловікам це не подобається

Звичайно ж, ми в певній мірі є заручниками стереотипів. Навіяних батьками, друзями, школою, сусідами. Втім, це не так вже й важливо. Головне розуміти, що більшість з них абсолютно не відповідають дійсності.

Перевірмо, в які стереотипи ви вірите, а в які ні.

Жінка має носити відвертий одяг

Дуже багато дівчат уважають, що вони можуть спокусити чоловіка лише глибоким декольте та довжелезними ногами, які красуються з-під міні-спідниці. Насправді чоловіків приваблюють жінки, яких хочеться роздягти, а не вже напівоголені красуні.

Модельна зовнішність обов’язкова

Будь-яка дівчина починає втрачати свою індивідуальність, коли намагається скопіювати стиль якоїсь знаменитості. Деякі навіть лягають під ніж для цього, сидять на дієтах і все заради того, щоб виглядати як модель з глянцю.

Втім, чоловіки цінують в жінці доглянутість та цілісний образ. Їх приваблює підтягнута фігура, здорова шкіра та волосся, акуратний макіяж і одяг, але не слід забувати й про подачу. Без неї шанси на щось серйозне мінімальні.

Надмірна незалежність або залежність

Чоловіки віддають перевагу жінкам, які готові стати партнером на все життя, а не намагатися кожної миті наголосити на своїй незалежності або залежності від них. Звичайно ж, справжній чоловік буде захищати та піклуватися про свою кохану, але йому потрібно буде розуміти, що в неї теж є своя позиція.

Надмірна відданість

Звичайно ж, дуже добре максимально піклуватися та переживати про свого партнера. Але чоловіку не буде приємно бачити поруч із собою жінку з брудною головою, несвіжим одягом, зате надзвичайно турботливу. Не забувайте, що ви маєте бути об’єктом бажання.

Великий досвід у ліжку

Не потрібно нічого нікому доводити під час інтимної близькості. Просто віддавайтесь пристрасті та насолоджуйтесь один одним. Повірте, чоловік може не повірити, що він у вас перший, якщо ви витворяєте акробатичні кульбіти ліжку.

Читайте також  Які жінки найсексуальніші за знаком зодіаку

Яскравий макіяж

Отут не потрібно нагадувати циркову мавпочку, яку намарафетили перед виступом. Чоловіки полюбляють природній образ. Тим паче, навіщо його травмувати зранку, коли він побачить вас без “маски”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.