Якими статками володіє головний лікар прикарпатського пологового будинку

Декларація Ігоря Вакалюка за 2016 рік з’явилась на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як відомо, другий етап електронного декларування охоплює понад 700 тисяч нових декларантів, у тому числі – частину освітян та лікарів.

Тож головний лікар Івано-Франківського обласного перинатального центру Ігор Вакалюк задекларував квартиру на 104 м.кв. в обласному центрі, придбану у листопаді 2016 року. Слід зауважити, Вакалюку дуже пощастило, адже він купив її всього за 408 000 гривень, що близько 16 тисяч доларів. А, треба зауважити, вартість такого житла в Івано-Франківську фактично вдвічі, а то й втричі вища. Ще головний лікар пологового володіє житловим будинком на 57.8 м. кв в селі Іллівці, що на Снятинщині.

Власного автомобіля у медика немає, натомість є мопед марки “Loncin” 2013 року випуску вартістю 8 тисяч гривень. Також у декларації Ігор Вакалюк вказав у декларації заробітну плату (102 452  гривні),  пенсію (18 016 гривень) та проценти (31 876 гривень). Окрім того, медик зазначив, що тримає на рахунку в банку 231 834 гривні.

Слід зауважити, головний лікар обласного перинатального центру “задекларував” дружину Марію та сина Іллю, як таких, що проживають спільно. Водночас, не вказав ані їхніх доходів, ані майна. Втім, він має час до 1 квітня, аби це виправити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.