Безсердечність: у Києві серед ночі на вулиці знайшли двох маленьких дітей (відео)

Одній дівчинці близько восьми місяців, другій – близько двох років. Кричущий випадок стався на вул. Ванди Василевської в Шевченківському районі столиці. Вночі біля одного з будинків люди помітили дитячу коляску, в якій знаходилися дві маленькі дівчинки. Нікого з дорослих поруч не було, і зараз поліція шукає батьків маляток.

“На місце негайно виїхали наряди патрульної служби та співробітники сектора ювенальної превенції теруправління поліції. За викликом правоохоронців прибули і медики. У супроводі поліцейських дітей доставили в лікарню. За попередньою інформацією, одній дівчинці всього близько восьми місяців, другий – близько двох років”, – розповіли в ГУ НП Києва.

Лікарі провели обстеження дітей і серйозних патологій у них не виявили, стан дівчаток задовільний. Зараз правоохоронці намагаються встановити, де знаходяться батьки, які кинули дітей.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про рідних “знайд”, просять повідомляти за номером 102 або в Шевченківське райуправління поліції за номером 486-03-06

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.