“А от тепер я розповім, ХТО тут «агент кремля» і ХТО виконує «російський сценарій!» – Парасюк. Прочитайте до кінця!!!

Тепер я розкажу хто тут «агент кремля» і виконує «російський сценарій».
Кому цікаво то прочитайте до кінця.

Одним з сценаріїв Росії є те, що вона хоче формалізувати і надати суб’єктності ЛНР і ДНР. Завдання полягає в тому, щоб ці «республіки» набрали ознак державності, щоб у них були свої органи влади, своя армія і юстиція, щоб існувало поняття економіки і торгівельних відносин. Путін виводить їх зовсім на інший рівень і змушує українську сторону з ними говорити і домовлятись. Це план вічної війни проти України з фінасуванням окупанта Україною.
Тому всі хто проти #торгівельна_блокада і є агентами кремля або просто дурнями.
Цих виродків потрібно тримати у статусі терористів, дикунів і окупантів а не надавати їм статусу партнерів і переговорників.
Якщо нам потрібне Придністров’я або Абхазія тоді торгуємо з ними на здоров’я, але якщо ми хочемо перемогти в цій війні і щоб наші діти не знали цього жахіття, то потрібно зробити окуповані території некомфортними для існування, щоб ворог відчував складнощі у реалізації своїх планів і щоб у нього не було ресурсу протистояти українській армії.
Цікаво, якби проводив Плотницький або Захарченко свої фейкові засідання без світла, води і газу? Щоб вони казали на відсутність роботи і соціальний колапс? Хтось скаже що Росія на все дає гроші. НЕ ДАЄ, а ДАВАЛА. І це був її план запустити проект, який потім би перейшов на самофінансування. Цю реалізацію спецслужби Росії змогли втілити в життя через наших олігархів, продажних чиновників і «безхребетного» гаранта української Конституції.
В мене все. Багато не довелось писати.
Сподобалась новина? Розкажи про це друзям!

Читайте також  Ірина Мацькевич очолить департамент фінансів Івано-Франківської ОДА (фото).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.