Квартира у Львові, золотий годинник, норкові шуби та дружина, яка заробляє більше: голова ІФ ОДА подав декларацію за 2016 рік

На сайті Національного Агентства з питань запобігання корупції з’явилася електронна декларація голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука.

Так, згідно з документом, очільник Прикарпаття володіє земельною ділянкою розміром 510 м2 у селі Крихівці, квартирою у місті Львові та двома гаражами в Івано-Франківську.

Натомість, дружина голови ОДА Людмила Гончарук володіє аналогічною земельною ділянкою, як і її чоловік у селі Крихівці, двома квартирами та гаражем в Івано-Франківську.

Також, у Олега Гончарука є золотий наручний годинник марки “Hublot” та два наручні годинники “Marinella” і “Breitling”.

Телебачення голова ОДА дивиться на трьох плазмових телевізорах марки “SAMSUNG” діагоналлю 55, 65 та 85 дюйми.

Перша леді Прикарпаття має у своєму арсеналі золотий перстень з діамантами та дві норкові шуби.

Їздить Олег Гончарук на автомобілі “Mitsubishi Lancer”, а на рахунку його дружини два легкових авто: “Lexus RX350” і “DAEWOO Lanos D4MM550”

Що ж стосується доходів, то за свою роботу в Івано-Франківській ОДА Олег Гончарук отримав в минулому році заробітну плату у розмірі 152 631 гривень, його дохід від відчуження нерухомого майна склав 648 935 гривень.

Набагато краща фінансова ситуація у його дружини. Так, дохід Людмили Гончарук від зайняття підприємницькою діяльністю становить 987 207 тис. грн., заробітна плата отримана за основним місцем роботи (Івано-Франківська торгово-промислова палата) – 10 987 та ТОВ “Лігос” – 13 492, дохід від відчуження рухомого майна (крім цінних паперів та корпоративних прав) – 45 000 та подарунки у негрошовій формі – 247 547 гривень.

Олег Гончарук володіє грошовими коштами у розмірі 26 500 доларів США, його дружина має грошові активи: 138 000 гривень та 52 тисячі доларів.

Розмір сплачених коштів головою ІФ ОДА в рахунок процентів за позикою (кредитом) складає 620 867 гривень.

Читайте також  В Україні скасують дві платіжки за газ: Гончарук назвав умову

І насамкінець, Людмила Гончарук є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) ТОВ “Торговий дім 2000” та Благодійний фонд Людмили Гончарук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.