Дикий сморід та повна антисанітарія: в Івано-Франківську поряд з дитячим майданчиком панує повний хаос (відео)

В Івано-Франківську на вулиці Пулюя, 2, де розташований дитячий майданчик, панує повний хаос.

Адже там розміщені контейнери для сміття, а від них “йде” неймовірний сморід.

Тому місцеві мешканці скаржаться на повну антисанітарію, яка оточує їхніх дітей щодня. Кажуть, що вже 100% жителів цього району підписали звернення, яке вони відправляли у різні служби. Вони просили аби ті перенесли смітник у інше місце. Проте наразі жодної реакції, вони отримують лише якісь відмовки та відписки.

Така боротьба франківчан, як на їх думку із незаконно встановленими контейнерами для сміття, триває вже шість років.

Як виявилося, місцеві мешканці зверталися за допомогою і до міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Проте і він їм відмовив, мовляв наразі немає такого місця, куди б вони могли перенести цей контейнерний майданчик для сміття. Після писали у Департамент, однак і ті придумують відмовки. Пізніше, як додають франківці, писали і в Держпродспоживслужбу, то з цієї установи взагалі повний ігнор, жодної відповіді. І це ще не кінець.

У Департаменті містобудування та архітектури міста кажуть, що скоріш за все з цим питанням треба звертатися не до них, а до Департаменту комунального господарства. І пояснюють це тим, що вони мають архів схем, які погоджувалися раніше і ті, які ще зараз погоджуються, то в них даної схемки немає.

У Департаменті комунальної політики та благоустрою кажуть, що відправляли туди неодноразово різні комісії, але перенести ці контейнери для сміття наразі немає змоги і місця. Та вони пообіцяли, що повернуться до цієї проблеми, викличуть знову відповідну комісію і постараються вирішити найближчим часом це питання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.