Найправдивіший рейтинг дружин за знаком Зодіаку

Ми знаємо, хто стане для тебе найкращою дружиною у світі, а з якою панянкою треба бути обережнішим.

12 місце – Скорпіон

Страшенно красива, шалено приваблива і дуже розумна жінка-Скорпіон – найгірша дружина в світі. Адже чоловік, який бере її в дружини, продає себе в справжнє рабство! Без сумнівів, служити такій дорогоцінній панночці почесно і приємно, але, поки будеш звикати до її складного характеру, встигнеш вийти на пенсію.

11 місце – Риби

Одружитися на Рибці – це як кошеня завести, адже користі від неї стільки ж. Риби – істоти неземні і привабливі. З якоїсь загадкової причини представники сильної статі впадають в фанатичну залежність від цього знака зодіаку. І, якщо якомусь сміливцю вдається порвати відносини з Рибкою – життя стає безглуздим і порожнім.

10 місце – Лев

Найсміливіші йдуть на бій з Левами. Дружина-Лев як дорога вітрина – у неї найкрасивіші прикраси, найкращі автомобілі і все най-най. Все залежить від апетиту хижого звіра. Для утримання такої “штучки” знадобиться чимало грошенят.

9 місце – Стрілець

Дружина-сатана. Чесно. Все, що їй потрібно, – твоя безсмертна душа. Як дружина скаже, так і буде, причому завжди. Якщо ж насмілишся не послухатися – горіти тобі вічно на розпеченій пательні разом із перчиком чілі.

8 місце – Близнюки

Найнебезпечніший вид дружини. Вона знає, хто її чоловік насправді. І нічого ти не приховаєш, навіть не намагайся! Її пильний погляд не упустить нічого, тому… краще повільно поклади цю печенюшку на місце, і ніхто не постраждає… ти і так товстий.

7 місце – Овен

Дуже цікавий вид дружини. Вона – найкраще, що могло статися з її чоловіком, в цьому дружина-Овен переконана на всі 100%! Вона буде до останнього боротися, але чоловіка перевиховає так, як їй треба. Причому дуже часно на користь останнього.

Читайте також  Батьки знали, що це останній день народження їхньої маленької дівчинки …НЕМОЖЛИО СТРИМАТИ СЛІЗ

6 місце – Терези

Майстерна кулінарка, красуня, чудова коханка – так, це дружина-Терези. Мрія, правда? Але тільки в ті дні, коли її величність прихильна до добра і ніжності. Решту свого вільного часу вона присвячує скандалам, істерикам на порожньому місці і нескінченному поїданню твоєї печінки.

5 місце – Діва

Дружина-Діва – прекрасний компаньйон, найкращий друг і соратник. Переконана, що пара повинна дивитися в одну сторону, причому в ту, яку сама Діва обере. Ватажком в зграї теж буде вона, звикай. Формально, звісно, ватажок тут ти, але всю відповідальність бере на себе гонорова вовчиця-Діва.

4 місце – Телець

На такій панночці варто одружуватися, якщо ти дуже веселий і не дуже багатий. Вона не відступить, поки не виростить з тебе успішного чоловіка, правда, вся твоя радість з часом кудись випарується. Проте, якщо тобі подобається спостерігати, як мамин сервіз вкотре летить в твою голову – тоді дерзай!

3 місце – Козеріг

Ідеальний чоловік повинен бути чоловіком ідеальної жінки, все елементарно! У виборі партнера Козероги керуються вигодою і користю, а не якоюсь там наївною закоханістю. І якщо вже жінка-Козеріг обрала тебе, ти – щасливчик до кінця своїх днів. Правда, якщо не напартачиш.

2 місце – Водолій

Почесне друге місце дістається Водоліям. Вічно юна хохотушка, повітряна і ніжна, ця дівчина-дитина (у хорошому сенсі цього слова) – мрія будь-якого чоловіка. Правда, ганятися за своїм щастям тобі доведеться дуже наполегливо, адже умовити її вийти заміж – завдання не з легких.

1 місце – Рак

Сім’я для Рака понад усе! На цю панянку гріх скаржитися. Вона і розумниця, і красуня, і за будинком ідеально доглядає, і родичів чоловіка обожнює. Ну чим не найкраща? Адже сім’я – це головне. Тому, навіть не смій нехтувати своїми сімейними обов’язками, інакше отримаєш на горіхи.

Читайте також  Залишився 7-річний син без мами: чоловік зaдyшuв свою 29-річну дружину, бо дізнався, що вона хоче втекти від нього (Відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.