Дорожня розмітка обійдеться Івано-Франківську у 3,5 мільйона гривень

В Івано-Франківську нанесуть нову дорожню розмітку.

На центральних вулицях вона з’явиться вже до Великодня, а на інших – нанесуть до святкування Дня міста. Про це стало відомо від заступника начальника міського управління транспорту та зв’язку Андрія Гілюка, повідомляє Франик.

Дорожню розмітку будуть наносити пластиком та фарбою. Наразі в місті планують лише оголосити тендр щодо облаштування пластикової розмітки, оскільки ще триває розробка технічної документації. А розмітку, яку мають наносити фарбою – відразу, як тільки покращиться погода.

Таким чином, вона повинна з’явитися на 56-ти вулицях Івано-Франківська. Це обійдеться місту в 3, 5 мільйонів гривень.

Отже, на тих вулицях міста, де кошторис не буде перевищувати 50 тисяч гривень – розмітку нанесуть фарбою, а там де буде понад 50 тисяч – будуть оголошувати тендр.

До оголошеня тендру в Франківську розмітять майже два десятки доріг, пластикова ж з’явиться на 13 вулицях. Зокрема, це буде на таких вулицях, як: Грушевського, Лепкого, Василіянок, Франка, Дністровська, Грюнвальдська, також Січових Стрільців, Тичини, Гаркуші. Тобто на тих вулицях, де був капітальний ремонт, який проводився попередніми роками.

Нагадаємо, що окрім розмітки в місті Управління інфраструктурної політики Департаменту планують облаштувати кілька нових об’єктів. Серед основних: підняті пішохідні переходи, кільцеві розв’язки та острівці безпеки. А ще днями проводився тендр на ремонт вулиці Галицької від самого пасічнянського моста до повороту Дем’янового Лазу. На цій ділянці хочуть облаштувати велодоріжку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.