Дружина імовірного спільника кілера Вороненкова розповіла нову інформацію про чоловіка

Напередодні у Жовтих водах, що на Дніпропетровщині, бійці спецпідрозділу “Альфа” провели обшуки в будинку ймовірного спільника кілера екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова – Ярослава Левенця.

Про це розповіла його дружина Ганна у коментарі ресурсу “Имеется мнение“.

За словами жінки, біля її будинку перебували аж два автобуси зі спецпризначенцями.

Зустрілась Ганна Левенець з силовиками в одному із кафе міста в той час, коли вона спілкувалась з представниками ЗМІ.

Жінка імовірного спільника кілера політика стверджує, що правоохоронці наказали їй йти за ними та не давали їй користуватися мобільним телефоном, а також хотіли його забрати.

Крім того, співробітники СБУ запевнили, що їм необхідно пройти в квартиру, щоб з’ясувати, чи немає там її чоловіка.

Жінка наголошує, що спецпризначенці перевірили, чи немає Левенця всередині будинку: перевіряли під диванами та в шафах і заходили до сусідів.

З питанням, де перебуває Ярослав, зверталися наказовим тоном і до Ганни Левенець.

“Ярослав говорив, що я повинна їм сказати, інакше його можуть вбити. Говорив, що йому необхідно здатися “, – зазначила дружина підозрюваного.

Після огляду та бесід співробітники СБУ закликали Ганну Левенець за першої інформації про чоловіка повідомляти органам.

“У день вбивства Вороненкова Ярославу потрібно було в прокуратуру, тому що тиждень тому його затримували для перевірки документів, а старий розшук з нього ще не зняли. Так часто буває, що розшук ще висить в базі, а його вже давно зняли, вже принаймні як рік. Як я зрозуміла, все нормально, перевірили і переконалися, що він не у розшуку. А друга справа, яка була в Києві – щодо маніфесту (спільний маніфест із “Свободою”, “Правим сектором” і “Нацкорпусом”, – “24”). І увечері повинні були детально обговорити маніфест, але на цю зустріч він уже не приїхав,
– додала Ганна Левенець.”

Читайте також  З України до Італії намагалися вивезти 10 тисяч респіраторів: СБУ розкрила деталі

Також дружина Ярослава Левенця розповіла, що чоловік розвивав громадську організацію “Оборона великої України” та дуже хотів об’єднати зусилля з іншими патріотичними організаціями.

Проводив він і заняття з бойового гопака, а у складі “Донбасу” брав участь у бойових діях на Сході в багатьох точках найбільш запеклого зіткнення.

Чи знав її чоловік Павла Паршова (кілер Вороненкова, – “24”) Ганна не знає, а щодо інформації про Daewoo Lanos, то, за її словами, така автівка ніколи не належала їхній родині, натомість у Ярослава свого часу був Daewoo Sens, однак він його давно продав.

“Дуже переживаю, з ним немає зв’язку. Не думаю, що він ховається, думаю, він просто зник”, – каже жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.