Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків: Більше не буду уникати суду під виглядом відряджень та лікування. Закон – один для всіх!

Сьогодні, 1 квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив сенсаційну заяву. 

Більше не буду уникати суду під виглядом відряджень та лікування. Закон – один для всіх! Сьогодні, 1 квітня, я прокинувся і чомусь так важко стало на душі, – розповів Руслан Марцінків попутникам в маршрутці, коли їхав на роботу, – Я раптом зрозумів, що чинив ганебно, уникаючи судових засідань по адміністративних протоколах щодо моїх корупційних дій. Адже ми всі хочемо жити у правовій державі. І закон повинен бути одинаковим і для маленьких українців, і для президента, і для мера Івано-Франківська. Я зрозумів, що такими своїми діями я подаю поганий приклад іванофранківцям – згідний, що це виглядає, як цинічна неповага до суду та плювок в обличчя людей. Більше такого не буде. Я піду в суд! І, як то кажуть в народі, якщо куля в лоб – то куля в лоб !!“.

Відомо, що правоохоронці склали на Руслана Марцінківа вже три адмінпротоколи за порушення Закону України “Про протидію корупції”.

Станом на 1 квітня мер Івано-Франківська вже пропустив чотири судових засідання щодо складених адмінпротоколів, сподіваючись, що зможе уникнути покарання через те, що справа не буде розглянута у відведений законом час для розгляду адміністративних правопорушень.

Тричі мер саме в день судових засідань лягав в лікарню та один раз виїжджав у відрядження за кордон.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.