Тернопільський прокурор Ігор Чайка, якого підозрюють у вбивстві дубенського адвоката, здався колегам

Це сталося сьогодні, 4 квітня. Як стало відомо PRESS-ЦЕНТР із власних джерел, зараз Ігор Чайка зі своїм адвокатом з Тернополя спілкуються зі слідчими у прокуратурі Рівненської області.

— Так, він перебуває справді у нас, — підтвердила Людмила Суржук, прес-секретар прокурора Рівненської області. – Дає покази по справі. Всі подробиці будуть пізніше.

Нагадаємо, стрілянина у Дубні сталася 1 квітня, ввечері. За попередньою версією слідства, син-прокурор приїхав до будинку, в якому проживав його батько, колишній очільника міліції Рівненщини В’ячеслав Чайка і почав стріляти з пістолета. Від отриманих поранень дружина В’ячеслава Чайки, адвокат Віта Шаблій загинула на місці, а сам Чайка у важкому стані потрапив до лікарні. Пізніше, правоохоронці на місці трагедії знайшли вісім гільз.

Кілька днів підозрюваний Ігор Чайка переховувався, на роботі в Тернопільській обласній прокуратурі не з’являвся. А сьогодні сам вирішив здатися своїм колегам з Рівненської обласної прокуратури.

Зазначимо, що саме сьогодні в місті Дубно відбулося прощання із загиблою Вітою Шаблій. Поховали її на місцевому цвинтарі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.