Ще одне чудо від Ласкавої! На Прикарпатті чудотворна ікона вкотре відвернула онкохворобу

Чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської продовжує творити дива.

Чергове свідчення про зцілення повідомив настоятель храму Св. Івана Хрестителя, в якому знаходиться ікона, отець Володимир Вінтонів.

Цього разу молитва біля чудотворного образу допомогла франківчанці пережити страшний діагноз і відвернути рак.

До вашої уваги повний текст свідчення:

Свідчення

Слава Ісусу Христу! У вересні 2016 року в мене діагностували антипову гіперплазію (це передраковий стан). Маючи в анамнезі онкологію (РМЗ), розуміла, що операція є необхідною, і зволікати не варто.

Цілком випадково натрапила у фейсбук на свідчення про допомогу зцілення від раку біля чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої, яка знаходиться в Івано-Франківську в храмі св. Йоана Хрестителя ( вул. Микитинецька).

В листопаді почала кожного вечора ходити на молитви і Службу Божу в храм до Матері Божої Ласкавої. Була сповідь, благословення і соборування. За порадою отця Володимира Вінтоніва відмовила дев’ятницю до Богородиці, що розв’язує вузли, наступною була Помпейська дев’ятниця (на жаль, я не змогла зібрати молитовну групу, тому молилася сама).

І саме тоді почала готуватися до операції, необхідно було пройти тривале обстеження.

25 січня, взявши благословення, пішла на операцію.

Операція (пангістеректомія) велика (тривала понад 2 години), та все пройшло добре. Наступного дня було доволі важко, а вже 31 січня я була вдома. Весь цей час я не переставала відмовляти Помпейську дев’ятницю, та головне було дочекатися результатів гістології. І саме в день закінчення дев’ятниці прийшли результати гістології, котрі засвідчили про відсутність, як раку так і передракового стану, це направду було чудо.

Щиро вдячна Матінці Божій за її опіку і допомогу, а також отцю Володимиру Вінтоніву за молитви і підтримку. Нехай всіх благословить Господь.

Читайте також  Якщо це нe знак звеpху, то що?! Те що cталося під чаc Великoдньої меcи у Вaтикані шокувало веcь cвіт. Деталі…

Звертайтеся до Ласкавої, моліться і вірте, і вона обов’язково вам допоможе.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.