З’явилося відео ще одного жорстокого побиття з боку дівчат у Чернігові

Чернігівська банда дівчат-підлітків не обмежилась побиттям двох малолітніх дівчат – їхніми жертвами стали ще дві людини.

Третій ролик з побиттям за участю цієї компанії опублікувала в соцмережі VK спільнота “Чернігівський кисіль”.

На кадрах видно, як дівчата гамселять свою ровесницю навіть за присутності дорослих.

Також у спільності зазначається, що група підлітків здебільшого проводить свій час у районі торгового комплексу “Мегацентр”.

УВАГА! Відео містить ненормативну лексику!

Крім того, видання “Високий вал” розповіло про ще одну жертву малолітньої банди – нею виявився хлопець однієї з попередніх потерпілих Поліни Малоштан – 15-річний Максим.

За його словами, на нього у самісінькому центрі Чернігова напав бойфренд однієї з героїнь Насті Малої.

“До нас підійшла Настя (одна з “героїнь” відео). Вона сіла мені на коліно і почала фліртувати. Мені це не сподобалось, і я пішов гуляти в парк. Хтось сказав її хлопцю, він почав ревнувати. Потім ми зустрілись з Поліною і гуляли з нею в парку удвох. Тут до мене ззаду підбігає цей хлопець і починає бити спочатку руками по голові, потім ногами. І це все серед білого дня в парку. Його зупинив лише чоловік, який сказав, що викличе поліцію. Але це не все. Я пішов в “Мегацентр” помити руки. Після цього він зібрав багато людей, вони хотіли мене спіймати і ще раз побити, але я втік”,
– зауважив Максим.

Хлопець також додав, що його кривдник – 16-річний Артем Капелюш.

“Випивають. Просять у людей купити алкоголь і далі виробляють. Від 13-ти до 18 років. З різних шкіл на “Мегацентрі” збираються”, – зазначив чернігівчанин.

Цей ресурс назвав і лідерку угруповання – Марію Миронову, “за якою водиться погана слава” та яка займається боротьбою.

Читайте також  Загальна мобілізація: Чи можуть українцям вручати повістки в Церкві та Будинках молитви

Підкреслимо, що інцидентом вже зайнялася прокуратура Чернігівської області, пише “Високий вал”.

“Наразі прокурорами визначено комплекс заходів спрямованих на пошук та збір доказів задля повного і неупередженого дослідження всіх обставин справи у найшвидший термін. Здійснюються також інші процесуальні дії, спрямовані на встановлення усіх причетних до події осіб. З урахуванням проведених першочергових слідчих дій буде остаточно вирішено питання щодо кваліфікації дій осіб, причетних до вчинення злочину”,
– наголосили у відомстві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.