Буковельська фірма ПБС розпочала ремонт дороги державного значення Івано-Франківськ-Мукачево (фото+відео)

Фірма ПБС продовжує ремонтні роботи на дорогах області, зокрема зараз більше 30 одиниць техніки та майже сотня працівників будують відрізок дороги державного значення Н09″Мукачево-Львів”.

Наразі роботи тривають у Надвірній.

«Дороги – це артерії, це розвиток економіки, це розвиток всіх напрямків господарства, у тому числі економія для людей, бо чим краща дорога, тим менше витрачається бензини та запчастин. На жаль, з таненням снігу, на більшості доріг області сходить і асфальт, але бачимо, що на тих ділянках, де роботи проводила фірма ПБС, асфальт стоїть і не має жодної ямки. Це дорога Львів-Івано-Франківськ, Чернівці-Івано-Франківськ… Івано_Франківськ-Мукачево робиться за тими ж технологіями і це важливо. Дороги повинні бути зроблені якісно, бо це обличчя регіону! По поганих дорогах ні турист не приїде до нас в Карпати, ні інвестор не розглядатиме наш регіон з точки зору вкладення інвестицій», – наголошує депутат Івано-Франківської обласної ради Микола Палійчук.

Робота в Надвірній триває і вдень і вночі. Як пояснив представник фірми ПБС, роботи проводяться цілодобово, для того, щоб завершити будівництво дороги якомога швидше і з мінімальними незручностями для водіїв.

«Працюємо позмінно. Вдень намагаємось провести усі необхідні підготовчі роботи та зміцнити основу дорожнього полотна методом холодного ресайклінга, а вночі укладаємо шар крупнозернистого асфальту», – розповідає начальник дільниці Володимир Бигар.

За словами Володимира Бигара, якщо погода не завадить, то вже через тиждень буде повністю збудовано 3 кілометри 400 метрів дороги через Надвірну.

 

Буковельська фірма ПБС технологіям не зраджує. Спочатку підготовка, потім ресайклінг, далі шар крупнозернистого асфальту і на завершення шар ЩМА15.

Після завершення ділянки дороги у Надвірній техніка переїде у Делятин, де продовжиться ремонт дороги державного значення Н09“Мукачево-Львів”.

Читайте також  З'єднає Захід та Схід: в Україні збудують найдовшу трасу

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.