У Ворохті в ями посадили дерева: люди вимагають ремонту дороги. ФОТО

Жителі селища, представники Самооборони та ГО “Екологічна Ворохта” “висадили” 50 ялинок у ями на державній дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у селищі Ворохта. Люди вимагають ремонту дороги.

Активісти провели попереджувальну акцію з вимогою провести якісний ремонт дороги в туристичній Ворохті.
“Ми ж туристичне селище, люди не хочуть їхати на відпочинок такими шляхами, Карпати красиві, а дороги немає”, – кажуть місцеві.
За словами голови ГО “Екологічна Ворохта” Петра Кермощука, влада обіцяє відремонтувати цю дорогу уже 11 років.
У 2015 році його розпочали, однак застелили лише верхній шар дорожнього покриття на 1 км дороги.
“У 2015 році нардеп Юрій Дерев’янко домігся виділення коштів, депутат облради Микола Палійчук та губернатор теж посприяли. На 1 км дороги зробили первинне покриття, а вторинне вже ніхто і не робив, тому і ця дорога почала розсипатися”, – говорить Кермощук.
У 2016 році знову обіцяли відремонтувати цю дорогу, але розпочали зі Снятина.
“Як нам відомо, депутат Верховної Ради Юрій Соловей клопотав, щоб кошти пішли саме на його округ. А Ворохта в минулому році не дочекалась ремонту дороги. Жителі самотужки засипали ями щебнем”, – зазначив Кермощук і запевнив, що громада налаштована рішуче.
“Ми вирішили посадити дерева, нехай керівники області, чиновники бачать, що громада збурена. Якщо до кінця травня не будуть вжиті заходи, ціле селище приїде до облради, ОДА і заблокуємо їх роботу. Зараз напишемо звернення до Президента, Кабміну, Укравтодору, хай пояснять, що буде дальше з дорогою. 11 років брехні нам вже стоїть у горлі”.
Самі дерева незабаром заберуть з шляху і висадять біля Будинку культури.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.