Міський осередок “УКРОПу” відмічає значне зростання кількості бажаючих вступити в партію (фото)

 7 квітня, під час загальних зборів Івано-Франківської міської організації УКРОПу, кільком десяткам іванофранківців, котрі розділяють програмні засади, пріоритети та мотивації “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” вручили партійні квитки.

Традиційно збори партійної організації розпочали з “живого” виконання Гімну України.

Партійці, які були прийняті в УКРОП на минулих зборах, отримали партійні квитки. Також збори розглянули заяви, заслухали та прийняли в партію двадцятьох кандидатів.

Обговорили поточну політичну ситуацію в Україні загалом та Івано-Франківську зокрема та завдання партійної організації на поточний період.

«Наразі в міській раді фракція партії УКРОП є єдиною опозиційною силою до міської владми. Ми, як опозиція, не маємо практичного впливу на рішення ради. Але ми, як опозиція, маємо можливість і обов’язок контролювати міську владу, не дозволяти зловживання, яких є чимало. Ми хочемо показати, що зараз у нас, в міській організації УКРОПу, збільшується команда з іншим, з сучасним баченням розвитку нашого міста. УКРОП – це демократична партія. Кожен партієць може сформувати свою думку, яка буде врахована. Ми хочемо все ж таки побудувати команду з низів, тобто з тих людей, мешканців нашого міста, які б говорити що потрібно їм, замість того, що їм насаджують», – розповів депутат Івано-Франківської міської ради від партії УКРОП Мстислав Тарас.

“Україна потребує якісних змін. А я бачу, що тільки ця команда, команда УКРОПу, зможе реалізувати такі зміни. Інших таких партій, які мають і позитивну програму, і команду, і ресурси, і досвід для реалізіції цілей, наразі в місті я не знаходжу» – відмітив боєць АТО та учасник команди УКРОПу Тарас Бугаєнко.

“Хочу порадіти тому якісному складу поповнення, яке ми сьогодні отримали. Це люди різного віку, професійного спрямування, які приймають рішення свідомо, а не емоційно та націлені на служіння, на альтруїстичні речі, а не меркантильні. Сьогодні членами УКРОПу стали студенти, лікарі, вчителі, громадські активісти, підприємці, керівники ОСББ, пенсіонери, художники, актори… У нас та команда, яка має високі цілі змінити суспільство, щоб нашим дітям і внукам було тут краще, щоб наше місто системно розвивалося і ставало комфортнішим для його мешканців”– відмітив і голова міського осередку партії «Українське об’єднання патріотів- УКРОП» Олег Головенський.

В партії кажуть, через велику кількість звернень і заяв щодо вступу в УКРОП, планують проводити збори міського осередку партії для прийняття нових членів щомісяця, адже вже зараз є більше 50 поданих заяв щодо вступу в партію.

За останній час ми бачимо, що і на всеукраїнському рівні, і на рівні Івано-Франківська, в УКРОП вступають знакові люди. Наприклад, саме сьогодні заявив про свій вступ в УКРОП Богдан Яременко, лідер “Майдану закордонних справ”, колишній український генконсул в Стамбулі, який виступив проти режиму Януковича одразу ж після побиття студентів на Євромайдані“, – розповідає Олег Головенський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.