Поради до свят. 8 продуктів, якими не можна заїдати і запивати алкоголь

Щоб вечірка не перетворилася на неприємність, слід знати, які продукти несумісні з алкоголем. Сайт Ivona, склав рейтинг продуктів, якими небажано заїдати і запивати алкогольні напої.

1. Енергетик. Енергетики містять речовини, які підвищують артеріальний тиск, і навіть викликають спазми судин головного мозку. Якщо ці напої змішати з алкоголем, то така суміш може порушити роботу нирок, а також спричинити судом і розвиток серцевої аритмії.

2. Маринади. Комбінація маринованих овочів і алкоголю може негативно відбитися на печінці та нирках. Адже для їх приготування використовують оцет. Якщо вам кортить закусити алкоголь чимось кислим, то краще віддати перевагу солоному огірку чи квашеній капусті.

3. Газовані напої. У газованій воді є вуглекислий газ, який подразнює слизову оболонку шлунка і таким чином сприяє швидкому всмоктуванню спирту. В результаті людина швидко п’яніє.

4. Помідори. Якщо алкоголь закушувати помідорами, що це може викликати проблеми з травленням. Однак продукти переробки помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не викликають, тому помідори у власному соку і сік можна вживати.

5. Солодощі. Шоколад у поєднанні з алкоголем навантажує підшлункову залозу, від чого ви відчуєте біль в животі та спазми.

6. Жирне м’ясо. Під час вживання алкоголю краще відмовтеся від смаженого м’яса. Замініть його печеними чи відвареним. А ще краще – рибою.

7. Фрукти. Фрукти лише посилить процес бродіння алкоголю.

8. Кава. Суміш алкоголю та кави створює небезпеку гіпертонічного кризу або спазму судин головного мозку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.