ТОП-10 ознак хорошої коханки

Девід Мовер, відомий американський сексолог, стверджує, що фізичні дані людини, тобто розмір члену чоловіка і величина грудей жінки, а також здатність мати по вісім оргазмів на добу – це ще не все, що потрібно для хорошого сексу. Право називатися хорошим коханцем або коханкою найчастіше належить людям, повз яких можна пройти на вулиці, не озирнувшись. Але забути їх, геть викинувши зі своїх еротичних снів, вдається лише одиницям – людям із залізною волею чи шматком криги замість серця.

Хочеш дізнатися, чи снишся ти своїм колишнім коханцям? Звірся зі списком, запропонованим Девідом Мовером.

  • Хороша коханка має непоганий багаж теоретичних знань про секс. І добре уявляє, що відбувається з тілами двох закоханих людей, коли вони стрімко наближаються до оргазму. Або безнадійно відстають одне від одного.
  • Хороша коханка не забуває про те, що теорія без практики – курям на сміх. Лише практика дозволяє відточити сексуальні вміння та довести їх до досконалості. Хороша коханка знає, що в житті жінки може бути секс виключно заради сексу. Без прогулянок під місяцем і клятв у вічному коханні.
  • Хороша коханка любить новизну. І завжди може сказати своєму партнеру: “Ти знаєш, я побачила в порнофільмі таку прикольну сценку… Давай спробуємо?”
  • Хороша коханка ніколи не сумує і не нудьгує в ліжку. Секс для такої жінки – це цікава пригода. Займаючись сексом, вона насолоджується від душі, відпустивши свою уяву на свободу.
  • Хороша коханка не чекає запрошення до сексу. Вона завжди готова стати ініціатором цікавої сексуальної пригоди. І те, що перед нею не новий сексуальний коханець, а знайомий до найменших нюансів чоловік, зовсім не зупиняє її.
  • Хороша коханка знає, що без хорошого сексуального здоров’я хороший секс неможливий. Тому вправи Кегеля для неї такі ж звичні, як чищення зубів.
  • Хороша коханка вміє звести на жарт будь-які труднощі, що виникли в ліжку. Це не означає, що в ліжку, як на арені цирку, завжди “руді”, готові гепнутися на п’яту точку і довго дригати ніжками, якщо у хлопця раптом зникла ерекція. Але здатність не паритися, якщо щось пішло не так, як хотілося, хорошій коханці просто необхідна.
  • Хороша коханка вміє час від часу сказати сексу “Ні”. Якщо жінка безвідмовна, чоловік втрачає інстинкт мисливця. Навіть якщо ви одружені вісім із половиною років, тримай чоловіка в напруженні. Він має знати, що ти можеш ініціювати секс в найнесподіванішому місці і з таким же успіхом відмовитися від сексу на тій простій підставі, що “не хочеться – і крапка”.
  • Хороша коханка добре знає своє тіло. І щедро ділиться своїми знаннями зі своїм коханцем. Якщо жінка добре знає, як стимулювати власний клітор, але вперто тримає це в таємниці, то… То хто їй, вибачте, лікар?
  • Усі колишні коханці хорошої коханки впевнені в тому, що “в ліжку з цією жінкою я був неперевершений”. Якщо ти вмієш зберігати дружні стосунки з чоловіком після того, як всі любовні зв’язки розірвані, але він у розмові з тобою час від часу просить ще раз сказати йому, що він у ліжку був ого-го, значить, з твоєї сексуальністю все гаразд. А приємні спогади про палкий секс все ще не дають хлопцю спокійно говорити з тобою про погоду та ромашки в полі.
Читайте також  Львівська вчителька заплатить 300 тисяч за смерть учня, поки його мама пила каву

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.