В Крихівцях освятили монастирський центр Святого Папи Івана Павла ІІ (фото)

19 квітня у монастирській і парафіяльній спільноті Святих Кирила і Методія в Крихівцях освятили монастирський центр Святого Папи Івана Павла ІІ.

Освячення після Божественної Літургії здійснив Митрополит Володимир Війтишин, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після святкової великодньої відправи священики і віряни направилися до центру. Митрополит здійснив чин освячення нового дому.

Отець Йосафат звернувся до всіх присутніх зі словами:
“Дорогі наші приятелі у парафіяльному служінні! Ми дочекалися того моменту, коли можемо розділити з Вами радість освячення нашого монастирсько-парафіяльного центру імені Святого Івана Павла ІІ. Це також і момент оселення новоутвореної спільноти священиків, яка піклується парафіяльним життям і служінням. Це день подяки Богові за всі дари, якими Він наділив нас протягом цих трьох років зведення центру. Це день подяки Богові за кожну людину, яка стала інструментом у руках Божого Провидіння і яка, щиро вірю, отримає сторицею за вчинене добродійство. Це день подяки Богові за всіх, хто думкою, добрим словом чи фінансово нам допоміг створити цей шедевр”.

Митрополит Володимир висловив вдячність для пароха та усіх, хто спричинився до будівництва цього парафіяльного центру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.