Нові кримські дороги шокували своєю «якістю»

Севастополь завжди пишався хорошими дорогами і відповідальними дорожниками. У всякому разі, так було раніше.

Разом з Росією в Крим прийшли дві головні проблеми, про які сто років тому писав класик – дурні і дороги. І якщо з дурнями в Росії боротися безглуздо, то ситуацію з другим можна було б хоч якось змінити.

Якщо вірити російським чиновникам в Криму, це зробити дійсно спробували – побудували і відремонтували сотні кілометрів нових доріг. На цю справу було виділено понад 9 мільярдів рублів врамках реалізації федеральної цільової програми соціально-економічного розвитку Криму !!!

З моменту окупації відновили 256 км «якісного» «золотого» покриття. Але чи бачать це самі кримчани? Місцеві автомобілісти незадоволені якістю дорожнього полотна, приїжджі росіяни – шоковані. Ще в середині 2016 року російські власті повідомляли, що 80% доріг практично непридатні для безпечного руху автотранспорту і вимагають ремонту. Підготовка народу до того, що потрібно виділити багато грошей і не факт що їх вистачить?

9 мільярдів рублів = 256 км асфальту ???

На 2017 рік планується виділити 14,2 мільярда, і вистачить їх, напевно, тільки на кілометрів 400, не більше! Якийсь безцінний асфальт виходить. Це вже не кажучи про новий «добровільний» обов’язковий податок, який хочуть ввести під відкриття курортного сезону.

Ситуацію можна трактувати не інакше, як приховане фінансування ставлеників Кремля і відмивання вкрадених грошей.

Після 3 з гаком років окупації півострова, можна підвести підсумки такого шаленого фінансування Кримського проекту Росією: гроші виділені, освоєні, нічого не зроблено.

Чи стало краще дорожнє покриття? Куди поділися 9 мільярдів рублів федерального бюджету? На це питання можуть відповісти тільки в піднебесній ВВП.

А тим часом на Крим чекає доля периферії великої імперії?

Читайте також  Дорогий тимчасово окупований Крим. Безкінечна боротьба з енергетичним колапсом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.