На травневі свята ПриватБанк на Прикарпатті працюватиме в режимі 24/7

В період травневих свят – 2017 ПриватБанк продовжуватиме обслуговування клієнтів онлайн у режимі 24/7/365 через Приват24, регулярні платежі, мобільні додатки, банкомати та ТСО, а також працюватимуть зони самообслуговування клієнтів 24/7.


Без вихідних працюватимуть термінали самообслуговування та банкомати, адреси яких можна уточнити на сайті pb.ua/map, повідомили Фіртку в прес-службі Регіонального відділення ПриватБанк в Івано-Франківську.

Всі операції з обслуговування корпоративних клієнтів будуть доступні цілодобово в “Приват24 для Бізнесу”. Також в режимі 24/7/365 працюватиме чат “Допомога Онлайн”, служба підтримки за телефонами 3700 (для клієнтів Малого та середнього бізнесу) і +380929000010 (для корпоративних VIP-клієнтів). Цілодобово проводяться:
відкриття рахунків корпоративним клієнтам;
платежі між рахунками і на рахунки партнерів, відкриті в ПриватБанку;
перерахування зарплати на картки співробітників;
розміщення і поповнення депозитів;
управління кредитним лімітом;
платежі на корпоративні та паливні картки;
зміна ліміту для розрахунків в Інтернеті та ін.
Всі відділення ПриватБанку, що працюють на Івано-Франківщині, а їх 69, надаватимуть послуги клієнтам у стандартному режимі зі звичайною тривалістю робочого дня в період травневих свят – з 3 по 5 травня, та з 10 по 12 травня.

6 травня будуть відкриті лише ті відділення, що працюють за графіком щосуботи. 13 травня, у суботу, працюватимуть всі відділення області зі скороченням робочого часу на одну годину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.