Е-декларація: як “злидарює” депутат Андріан Волгін на 650 гривень в місяць

Декларація франківського депутата Андріана Волгіна – одна з найкоротших та «найчистіших».

Депутат Івано-Франківської міської ради живе в орендованій квартирі, за яку ні копійки не платить, не має ні власного авто, ні землі, ні жодних заощаджень та заробляє 1300 гривень в місяць. Версії вирішили дослідити, можливо є щось приховане за цією «чистотою»?

 

На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явилась декларація депутата-злидаря Андріана Волгіна.

 

В розділі «Об’єкти нерухомості» депутат міської ради вказав квартиру в Івано-Франківську, площею 62 м², яка перебуває в його безоплатному користуванні. Власником нерухомості є Володимир Чабан.

Власного житла у Волгіна немає. Як і автомобіля чи будь-яких інших транспортних засобів. Проте ветерана АТО неодноразово помічали за кермом позашляховика Dodge Dacota.

Свого часу Волгін пояснив, що недешевий пікап куплений ним спільно з меценатами і переважно використовується на потреби бійців АТО чи їх сімей. Проте, журналісти не раз помічали, що депутат використовує цю автівку і для особистих цілей.

 

 

Машина знаходиться на балансі ГО «Тризуб», – заявив Волгін активістам.

Проте в своїй декларації Волгін вказав, що має відношення лише до одного громадського об’єднання – Громадської спілки «Івано-Франківська міська асоціація учасників АТО». Членство в будь-яких інших організаціях та їх органах депутат офіційно не підтвердив.

До слова, вмістимість паливного бензобака американського позашляховика близько 90 л. Проте, доходів Волгіна вистачить, щоб заправляти пікап раз на два місяці. Адже в 2016 році депутат заробив 15 447 гривень, ще 3000 гривень – матеріальна допомога учаснику бойових дій від Управління праці і соціального захисту виконкому Івано-Франківської міської ради.

 

За минулий рік Волгін задекларував «нулі» і разом з трьома «колегами» очолив рейтинг найбідніших депутатів.

Читайте також  НАБУ: детективи розпочали розслідування незаконного збагачення ще одного депутата

В 2014 році його дохід складав 4900 гривень.

 

Нескладна арифметика демонструє, що за останні три роки депутат загалом заробив 23 347 гривень, тобто жив в середньому на 650 гривень в місяць.

Основним місцем роботи Андріан Волгін вказав ТОВ «КМБ СЕРВІС». За даними інформаційної платформи YouControl компанія займається виготовленням виробів із бетону для будівництва, а її власником та керівником є Тарас Боднарчук.

Окрім «КМБ СЕРВІС» Боднарчук також є співвласником двох будівельних компаній – ТОВ «ГАРАНТБУД-ІФ» та ТОВ «АЛЬФАБУД-ІФ» – та трьох обслуговуючих кооперативів житлових комплексів «Галицька академія», «Краківський» та «Трикотажний».

За даними YouControl Андріан Волгін і сам має досвід керівника. Він більше року займав посаду директора ТОВ «Трейлер-південь» (з 2011 по 2012 рр.).

Фірма з такою назвою фігурує у кількох кримінальних провадженнях, які стосуються незаконного зберігання фальсифікованого алкоголю та тютюнових виробів, а також у гучній справі про відому в Україні та поза її межами «горіхову мафію».

Незважаючи на показово скромні доходи, Андріан Волгін явно не бідує.

Він неодноразово з’являвся на людях в одязі від відомих брендів, зокрема CalvinKlein та Lacoste.

Відомо, що Волгін має недешевий iPhone, ціна якого (навіть б/в) починається від  восьми тисяч гривень. А нещодавно на своїй сторінці в Фейсбук депутат продемонстрував ще один модний аксесуар – пульсометр Polar V800.

 

На торгових інтернет-майданчиках України такий спортивний годинник коштує близько 13 тисяч гривень.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.