П’яна молодь, тиснява та бійки: франківські патрульні підвели підсумки концерту

7 травня в Івано-Франківську, з нагоди відзначення 355-річниці міста відбувся концерт української співачки, відомої франківчанки Тіни Кароль.

Послухати концерт Народної артистки прийшло тисячі іванофранківців. Через величезний натовп відбулася шалена тиснява, інформує Фіртка.

Патрульна поліція Івано-Франківська у максимальному складі забезпечувала громадський порядок під час. Втім у патрульній поліції зазначають, що натовп п’яної молоді все-таки стримати важко.

Тож коли під час концерту глядачі ринули до сцени, поліція разом з муніципальною вартою змушена була робити ланцюг, щоб хоч якось відтіснити людей.

“Під час концерту було кілька бійок. Ми нікого не затримували, лише забирали найбільш активних учасників з осередку конфлікту. Люди падали на землю – хтось від передозування алкоголем, хтось не міг встояти на ногах під тиском натовпу. В однієї дівчини був напад епілепсії. Патрульні винесли більше 20-ти осіб. На щастя, ніхто не був травмований”, – сказав речник патрульної поліції Микола Гурак.

Більше 20-ти дітей загубилися, але батьки усіх знайшлися. Тож патрульні закликали батьків не брати дітей на такі масові заходи, або ж краще за ними пильнувати. Та нарікають на байдужість глядачів.

“Коли хтось падав або знаходили загублену дитину в натовпі, то більшості було начхати на це. Патрульні просили розійтися і чули “Це ваші проблеми!”. Дорога від сцени вглиб натовпу й назад займала більше півгодини. Не зловживайте алкоголем на масових заходах! Допомогайте одне одному! ”, – зазначають у патрульній поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.