З нагоди десятиріччя «UTeam» подарував іванофранківцям запальний виступ київського гурту B&B Project (фото+відео)

У неділю, 7 травня, компанія «UTeam» відсвяткувала річницю – «10 років разом».

З нагоди десятиріччя «UTeam» подарував іванофранківцям та гостям міста живий виступ київського гурту B&B Project, пише Фіртка.

Молодий колектив показує в новому світлі традиційні народні інструменти – бандуру та баян та вже припав до душі багатьом. Перший кавер гурту зібрав за тиждень біля 300000 переглядів на YouTube, наразі позначка глядачів B&B project перетнула межу трьох мільйонів.

Колектив радо відгукнувся на запрошення компанії, адже раніше не виступав в Івано-Франківську. На сцені музиканти запалювали глядачів сучасним репертуаром та власними виконавськими можливостями.

«Ми хочемо довести, що українці це музична нація», – звернувся до слухачів баяніст гурту.

Для гостей свята прозвучали саундтреки та кавери на хіти всесвітньовідомих гуртів і виконавців, а також авторська музика гурту.

«Емоції просто зашкалюють! З самого ранку ми знайомились з містом, в нас була чудова екскурсія, побачили багато цікавих та історичних пам’яток Франківська. Під час репетиції сотні людей вже стояли в очікуванні концерту, і нам дуже хотілось скоріше подарувати свою музику франківцям, але були вимушені дочекатися самого концерту. Буквально після першого твору ми почули такі овації, що ледь не позакладало у вухах. Публіка у Франківську просто надзвичайна! Таку кількість децибелів від публіки ми ще не чули. Дякуємо компанії Uteam за запрошення! Нам було надзвичайно приємно вітати всіх жителів міста та сам Франківськ зі святом!», – поділився враженнями учасник гурту Сергій Шамрай.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.