На Порто-Франко приїде вождь африканського племені, бамбуковий орган та іранський саксафоніст. А містечко в Палаці Потоцьких буде мати свою Конституцію (фото)

Про це кореспондентові “Фіртки” розповіли директор та президент фестивалю Порто-Франко Ростислав Держипільський та Роман Григорів.

“Топовою локацією майбутнього Порто-Франко-2017 в Івано-Франківську стане Палац Потоцьких. Тут буде окреме “Місто-Порт” з своєю Конституцією. Тут буде вирувати майже цілодобове життя. Еко-програма, візуальна програма, лаундж-зона, зона для дітей (величезна площина для малювання, мультики нон-стоп, аніматори…), нічні “афтер-паті” з іспанськими ді-джеями, фудс-зона з Лейбовою горою, іранським пловом і т.п., літературний майданчик, атракції, перформанси, концерти, дискотеки, читання, виставки, спілкування….”, – розповідає Роман Григорів.

А загалом Фестиваль буде мати багато екзотики та сюрпризів, переконані організатори. До Івано-Франківська в дні фестивалю приїдуть топові світові театральні труппи, планується приїзд вождя африканського племені, який буде грати та екзотичному інструмені, очікується і група акторів з Китаю, Ірану.

В Художньому музеї планується виступ на унікальному 20-метровому бамбуковому органі, який приїде до Івано-Франківська з Голандії.

Фестиваль пройде за партнерства та підтримки Благодійного Фонду Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” та Фонду “Україна інкогніта”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.