І поліція робить помилки: у Запоріжжі під колеса поліцейської машини потрапила жінка. ВІДЕО 18+

Нечуваний випадок трапився у Запоріжжі. Автомобіль патрульної поліції переїхав жінку.

Інцидент трапився приблизно о 17:00 7 травня в Заводському районі міста в поблизу вулиці Автобусної, пише WestNews з посиланням на 24 канал.

Як інформує “Громадське Запоріжжя“, у 30-річної жінки діагностували перелом основи черепу, та численні травми. Зараз вона після операції перебуває у 5-й міській лікарні, без тями на штучній вентиляції легенів.

Заступник головного лікаря Олег Великий уточнив, що жінка перебувала в стані алкогольного та, скоріш за все, наркотичного сп’яніння, що може ускладнити її одужання. На відео видно, як поліція поспішно намагається покинути подвір’я між житловими будинками, забираючи чоловіка в наручниках.

Жінка та ще декілька чоловіків намагались перешкодити патрульним і під час одного з маневрів жінка опинилась під колесами автомобіля.

За попередніми даними, авто патрульних наїхало на ногу жінці, після чого вона впала головою на асфальт. Потім машина її переїхала переднім колесом. Згодом патрульні намагалися допомогти потерпілій до прибуття “швидкої”.

Поліцейського, що скоїв наїзд, на час розслідування відсторонили від роботи. Місцеве видання “Depo.Запоріжжя” повідомляє, що правоохоронці затримували чоловіка за підозрою в пограбуванні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.