П’яні львівські таксисти вночі влаштували стрілянину у центрі міста

Сьогодні, близько першої години ночі правоохоронців викликали мешканці вулиці Чернівецької у Львові і повідомили, що невідомі особи влаштували там стрілянину, розповідають у прес-службі патрульної поліції міста.

Коли патрульні прибули на місце, побачили двох осіб, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіки поводили себе агресивно – лаялися, шарпалися та провокували один одного. Інспектори виявили в одного з них пістолет. Та чоловік почав кричати, що це не його пістолет, а йому його підкинули патрульні. Довелося викликати слідчо-оперативну групу.

За попередньою інформацією, у чоловіків вилучили травматичний пістолет для відстрілу гумових куль. Патрульні також встановили особи чоловіків. Ними виявилися 28-ми та 30-річний мешканці Львова, які працюють на цій вулиці таксистами.

На них склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство), оскільки вони порушували громадський порядок та вживали нецензурну лайку. Мало того, з’ясувалося, що ці особи вже неодноразово притягалися за хуліганські дії. Подальшу долю чоловіків будуть вирішувати слідчі Залізничного відділу поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.