Правду яку дівчата приховували 10 тижнів розкрито. Хто покинув шоу за кілька кроків до фіналу?

Знайомство з батьками другої половинки – важливий крок назустріч до серйозних стосунків. На цьому тижні Холостяк став ближче до учасниць і побував в рідних краях дівчат. Дізнайтеся, як пройшло знайомство з батьками учасниць, що нового про них дізнався Холостяк і хто покинув проект, в матеріалі.

Насамперед Холостяк відправився в полтавську область. Там, в селі Первозванівка, живуть рідні Галі. Дімі хотілося більше дізнатися про відносини учасниці з батьками і з’ясувати причину сварок, про які йшлося раніше. Але перед тим як познайомити з родиною, Галя показала Холостякові рідне село і школу, в якій вона вчилася. Там Діма здійснив давню мрію дівчини – проніс її на плечі, поки Галя дзвонила в шкільний дзвоник.

Спочатку Холостяк познайомився з бабусею учасниці. Діма не тільки порадував її візитом, але і допоміг по господарству.

«Мені аж на душі легше стало, що вони приїхали удвох. Нехай приїжджають і буряк мені викопають », – пожартувала бабуся.

Погостював у неї, пара вирушила до батьків Галини. Під час розмови з татом дівчини Діма дізнався  новину.Виявляється, Галя зустрічалася з чоловіком, у якого були інші відносини і дитина.

«Дуже багато дивного дізнався про Галю. Я думав, що у нас щирі відносини і розмови », – поділився думками Холостяк.

Другим на черзі було знайомство з родиною Юлі. Дімі потрібно було зустрітися з головною людиною в житті дівчини – донькою Алісою.

«Я хотів показати Алісі, що бажаю їй тільки добра. Хотів, щоб вона це відчула », – зазначив Холостяк.

Зрештою, дівчинка пішла на контакт з Дімою і подружилася з ним.

А ось знайомство з батьками Стелли для Діми пройшло не так гладко. Мама дівчини не упустила можливості задати Холостякові компрометуючі питання.

«Ти будеш спокійно дивитися на складання шлюбного контракту?», – приголомшила Діму мама учасниці.

Холостяк прокоментував інтерес мами: «Вона дуже переживає за свою дочку і хоче, як будь-яка мама, убезпечити її від життєвих проблем».

Читайте також  Я зроблю те, що не робив жоден Холостяк до мене, – найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук

Заключним знайомством стало знайомство з родиною Ліди. Але перед цим дівчина запросила Холостяка в школу телебачення, де вона вчилася.

Перша зустріч Холостяка з мамою Ліди відбулася на ковзанці.

«Я побачила в ньому тил, за яким Ліді буде комфортно», – зробила висновок мама учасниці.

Після знайомства з батьками Дімі необхідно було зробити вибір і відпустити додому одну учасницю. Зваживши всі «за» і «проти», Холостяк вирішив попрощатися з Галею.

«Я дізнався, що тобі прийнятні відносини з одруженим чоловіком. Вибач, але я змушений з тобою попрощатися », – звернувся Діма до учасниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.