Розпуста – моє життєве кредо: в Мережу потрапили інтимні ФОТО Оксани Марченко і її чоловіка

Зірка телеканалу СТБ Оксана Марченко не тільки порадувала шанувальників сімейними фотографіями з особистого фотоархіву, але і публічно підтримала чоловіка, політика і кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука.Телеведуча заявила про те, що його аккаунт в соцмережі заблокували.

Тому Оксана вирішила привселюдно підтримати Віктора, якого сильно критикують через зв’язок з президентом Росії і підтримки сепаратистів на Сході України, і розповісти про його достоїнства. Таким чином Марченко спростувала чутки про намічений розлучення.

«Коханий мій, Чоловік! Скоро виповнюється 18 років з дня нашої першої зустрічі! А я люблю тебе сильніше і міцніше, ніж раніше. Люблю тебе — найпрекраснішого, благородного і люблячого чоловіка в цьому світі. Знаю, тобі не подобатися, коли я говорю про особисте для чужих людей, які часом дозволяють собі і так, без приводу, тріпати брудними язиками про наше життя … але тепер не про них. Кожен раз, коли тобі роблять боляче, коли з тобою чинять несправедливо — я відчуваю біль за двох . Чергова підлість «демократичних заздрісників» — блокування твоєї сторінки в #Facebook … Бідні люди! Вони боятися твоєї правди, яку ти несеш людям, не даючи їм остаточно оглухнути і осліпнути — навіть в Америці! Я пишаюся тобою! пишаюся і підтримую тебе . пишаюся, коли ти допомагаєш знедоленим, будуєш храми і відновлюєш монастирі, лікуєш дітей і рятуєш полонених … Я пишаюся тобою, тому що ти ніколи не боявся йти по мінному полю — і в прямому, і переносному сенсі! і все, у чому можуть тебе звинуватити, так це в твоїй найбільшої милосердним. На жаль, люди робили це в усі віки, бо «… немає пророка в своїй Вітчизні …» Тому, завжди пам’ятай слова молитви: «… і в прикрості, і в радості!» Я з тобою! «, — Написала телезірка.

Читайте також  “Повії в кадрі розмірковують про мораль і чесноти…”: Відома журналістка емоційно висловилась на адресу Марченко

На підтвердження своїх слів Оксана опублікувала сімейні фото, на яких можна побачити не тільки Віктора Медведчука, а й їх дочка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.