Навчальний рік добігає кінця. 26 травня у школах Івано-Франківська відлунає останній дзвінок

В Івано-Франківських школах, як загалом і інших навчальних закладах України добігає до кінця навчальний рік.

Отже, як стало відомо, цього року останній дзвоник у школах Івано-Франківська пролунає 26 травня, повідомляє Франик.

Як запевняють у Департаменті освіти, цей навчальний рік для франківчан був дуже не простим, однак результативним. Оскільки було здобуто понад вісімнадцять перемог на всеукраїнських олімпіадах.

В мерії Івано-Франківська звичайно задоволені таким результатам, однак кажуть, щоб високих досягнень було ще більше потрібно весь час заохочувати дітей, які добре вчаться. Тому міська рада вирішила цього року розщедретися і зробити випускникам подарунок. Для них проведуть безкоштовну екскурсію оглядовим майданчиком Ратуші.

Як каже мер, одинадцятий клас останній і випускний буває раз в житті.

Однак, окрім таких приємних моментів на випускників чекає і велика відповідальність. Мова йде про незалежне оцінювання, а саме для учній одинадцятих класів. А що стосується учнів дев’ятих та четвертих класів, то вони мають здавати іспити, які цього року будуть у формі тестування.

Нагадаємо, що вже кілька останніх років в Івано-Франківську школярі стараються приходити на останній дзвоник у вишиванках. Традиційно розпочинається кожна святкова лінійка із Гімну України. А ще стало традицією і запрошення священника, який благословляє дітей на нові знання та здобутки у них.

Детальніше про це дивіться у сюжеті ТРК Вежі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.