Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків в гонитві за піаром втрачає здоровий глузд (документи)

Як повідомляла “Фіртка”, днями мер Івано-Франківська Руслан Марцінків «відрапортував» в Фейсбуці, про те, що розпорядженням Кабміну кошти на продовження ремонту Набережної імені Василя Стефаника в Івано-Франківську виділені нібито на його звернення.


Проте, як свідчать документи, які є в розпорядженні АН “Фіртка” таке твердження Руслана Марцінківа є неправдивим. Більше того, представники субпідрядника, який виконує ремонт Набережної постійно зауважують, про те, що на ремонт дороги, яка є на балансі в місті, нова влада навіть при перевиконанні міського бюджету в 2016-2017 році майже на 500 мільйонів гривень не виділила ще жодної гривні.

Як свідчать документи, кошти були виділені на звернення народного депутата України Олександра Шевченка. І виділені вони були ще на 4 об’єкти в сумах згідно звернення нардепа.

У відповіді на звернення народного депутата заступник Міністра фінансів України С. Марченко повідомляє, що кошти відповідно до звернення нардепа (яке є нижче) враховані в розпорядженні КМУ №310-р від 11 травня 2017 року:

Витяг з додатку до Рішення Кабінету міністрів України №310-р від 11 квітня 2017 року (пункти, на які виділені кошти згідно звернення підкреслені червоним):

Отже, на звернення народного депутата України Олександра Шевченка від 11 квітня 2017 року з державного Фонду соціально-економічного розвитку Кабінетом міністрів виділено 5 мільйонів гривень включно на капітальний ремонт Набережної імені Василя Стефаника, будівництво футбольного поля за стандартами УЄФА та на об’єкти медицини та освіти міста Івано-Франківська.

«Кошти виділені чітко в тих сумах, і по тих пунктах, які були у зверненні Олександра Шевченка до Кабміну. Цікаво, що якщо говорити про Набережну, то на цю дорогу, яка належить місту, міська влада коштів не виділяє. На нашу думку виключно з «політичних» мотивів. Свого часу Руслан Марцінків навіть пообіцяв Олександрові Шевченкові виділити з міського бюджету 20 мільйонів гривень на завершення робіт на Набережній, але обіцянку зафіксовану на камери журналістів так і не виконав. За час нової влади в Івано-Франківську на ремонт Набережної не виділено жодної гривні, попри те, що місто має сотні мільйонів гривень перевиконання бюджету і, ще раз зауважу, що дорога належить місту!», – розповідає помічник народного депутата України Олександра Шевченка Андрій Сторожук.

Читайте також  Сільські містяни. Як люди просяться до Івано-Франківська та що їм світить

А тим часом в соцмережах з’являються коментарі на ситуацію наступного змісту: “Жалюгідно… Мер Руслан Марцінків в жадобі піару втрачає розум і здоровий глузд.(_( По 10 сюжетів на Вежі і сотні бордів “зробили” вже йому мало”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: