“Два дива за один день”: що побачили віруючі під час молебню під Радою

Під час молебню біля Верховної Ради було зафіксовано два явища, розповів протоієрей Мельничук.

Православні віруючі сьогодні провели під будівлею Верховної Ради України молебень, щоб висловити свою незгоду з двома антицерковними законопроектами (№ 4128 і № 4511).

Як написав на своїй сторінці в Facebook протоієрей Олег Мельничук, під час молебню біля Верховної Ради було зафіксовано два явища. Одне з явищ, за словами священнослужителя, складалося в мироточення зображення розп’ятого Христа, інше – в явищі “зображення Христа” на безхмарному небі.

Нагадаємо, православні віруючі по всій Україні протестують проти ухвалення антицерковних законопроектів № 4128 і № 4511 Верховною Радою України.

В УПЦ вважають, що законопроекти суперечать нормам Конституції і міжнародного права в сфері гарантії свободи віросповідання.

Так, згідно із законопроектом №4128, будь-який сторонній чоловік може вважати себе членом певного приходу і голосувати за його перехід в іншу юрисдикцію.

За такою схемою вже відбулися десятки захоплень храмів Української Православної Церкви. Як зазначив у своїй доповіді Блаженніший Митрополит Онуфрій на Соборі, під час так званих голосувань загальних зборів за перепідпорядкування парафій “відбувається підміна понять, і територіальну громаду ототожнюють з релігійною громадою”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.