“ПриватБанк” та “Mastercard” подарували калушанину поїздку до Канн

“ПриватБанк” разом з “Mastercard” подарували калушанину Андрію Хрущу подорож на двох до Канн (Франція) на кінофестиваль. Опинитися серед кінозірок у світі великого кіно подружжя зможе вже протягом тижня.

Подорож на двох, в яку входять: авіаквитки в обидва боки, трансфер, проживання у 5-ти зірковому готелі, квитки на показ фільмів згідно програми Каннського фестивалю та розважальні заходи – все це отримав калушанин, вигравши головний приз в акції “Вирушайте до Канн із Masterсard”, інформує Фіртку прес-служба ПриватБанк в Івано-Франківській області.

За умовами акції громадянам України, які досягли 18 років необхідно було з 25.02.2017 до 25.04.2017 розрахуватись преміальними картками Gold Masterсard, Platinum Masterсard, World Masterсard або World Elite Masterсard на суму від 1,00 грн.

“Спостерігати, як зірки світового кіно приїжджають на лімузинах та ступають на червону доріжку я міг тільки з екрана телевізора і ніколи не думав, що доля подарує і мені такий шанс, – ділиться враженнями Андрій, клієнт ПриватБанку. – Про Францію ми з дружиною жартома мріяли за два дні до оголошення результатів акції, коли вертались з відпочинку з родиною додому. Чесно кажучи, у виграш не вірив до останнього, поки сертифікат не опинився у мене в руках. В наші часи, коли процвітає кібершахрайство в “безкоштовний сир” віриться з трудом, тому після дзвінків від невідомих мені людей, які повідомили про виграш, я передзвонив на гарячу лінію банку і передав ці номери телефонів у службу безпеки банку, так як в акції не реєструвався. Навіть подумати не міг, що без реєстрації просто розраховуючись преміальними картками Masterсard може так безмежно пощастити”.

Як повідомили у банку, подорож на двох до міста Канни (Франція) триватиме три дні (25.05–27.05.2017 р.) під час проведення Каннського кінофестивалю 2017 року.

Читайте також  Уряд планує підняти зарплати до рівня Польщі в 2030 році

Так переможець акції разом з дружиною пройдуть червоною доріжкою під спалахи фотокамер та разом отримують величезний багаж позитивних вражень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.