Водій ДТП у Яблуниці, в якому постраждала 10-річна дитина, був п’яним

У результаті зіткнення автомобіля «ВАЗ 2109», за кермом якого перебував 43-річний захмелілий житель Яблуниці, з іншим легковиком постраждали 3 пасажирів, у тому числі 10-річна дівчинка.

ÄÒÏ íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå â Îäåññå 26 ñåíòÿáðÿ 2008 ã.

Як писала “Фіртка” аварія сталася напередодні надвечір на дорозі державного значення зі сполученням Мукачево- Львів у селі Яблуниця.

Місцевий житель, керуючи «Ладою», виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг розминутися з автомобілем «Ауді 80» під керуванням 31-річного мешканця Закарпаття, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 32-річна дружина водія «Ауді» зазнала травм органів грудної клітки, хребта та органів черевної порожнини, їх 10-річна донечка отримала підшкірні гематоми, а 32-річна пасажирка «ВАЗ 2109» – переломи ребер та забій черевної стінки.

Працівники поліції, прибувши на місце події, виявили, що водій «Лади» керував машиною у нетверезому стані. На нього складено адміністративний протокол за ст.130 «Кодексу України про адміністративні правопорушення». Як алкоголь вплинув на дії чоловіка за кермом автомобіля, а також усі інші обставини автопригоди з’ясовуватиме слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.