На замітку УБЕЗ: мер Франківська оприлюднив список гральних закладів в місті. АДРЕСИ

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на власній сторінці у мережі Facebook оприлюднив список місць функціонування гральних закладів в місті.

«В місті й далі продовжують працювати незаконні гральні автомати, пункти обміну валют та «наливайки». 13 нелегальних обмінників безбідно існують в Івано-Франківську. Що стосується гральних автоматів, то ми надаємо точний список з 10 адрес. І це лише зафіксовані нами. Один з найбільш «прозорих» – казино у сквері Міцкевича, на яке відкрили кримінальну справу, а воно й далі собі працює. Ми адресували вже 8 листів про факти нелегального ігрового та іншого бізнесу. Проте, на жаль, реакції мало», – вважає Руслан Марцінків.

Нагадаємо, сьогодні на сесії міськради заслухали звіт керівника Івано-Франківської міської прокуратури Ігоря Стефанишина. Ця структура одна з перших прозвітувала про свою роботу за 2016 рік.

«Разом з тим увесь депутатський корпус з нетерпінням чекає звіту управління боротьби з економічною злочинністю нацполіції, але воно звітувати перед громадою не поспішає. І це наводить на певні роздуми», – додав міський голова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.