Гучна заява! “Вакарчук? Не смішіть! Тільки я зможу вивести Україну з кризи! Тільки Я!”: Юлія Тимошенко обурено відреагувала на результати опитування щодо можливого президентства (ВІДЕО)

Леді Ю дуже обурило те, що артист потрапив у трійку найбільш популярних кандидатів у президенти України.

Адміністрація Президента розповсюджує фейкові рейтинги, переслідуючи одну мету – показати, що в Україні немає опозиції та політичного лідерства в опозиції.
Про це в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко заявила Юлія Тимошенко, лідерка фракції «Батьківщина» у ВРУ, коментуючи результати соціологічного опитування щодо президентських рейтингів, яке у березні провели соціологічні служби “Социс” і “Рейтинг”, передають Патріоти України
Нагадаємо, відповідно до результатів, у рейтингу лідирує Петро Порошенко, за ним – Юлія Тимошенко, а замикає трійку лідерів вокаліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук. Гостя програми зізналася, що є великою шанувальницею творчості «Океану Ельзи».

«Але зараз в країні війна. У країні – колосальна економічна криза, створена штучно абсолютною безграмотністю і корупцією діючої влади. Просто вражаюче падіння соціального рівня життя людей. Ми входили у десятку найбідніших країн світу, а нині з’явився новий рейтинг, де Україна за підсумками 2016 року ввійшла у трійку найбільш нещасних країн у світі. І тому, поважаючи пана Вакарчука, я не можу уявити, як прекрасний співак може вивести країну з кризи і зробити все, щоб в країні була припинена війна. Я думаю, що в Україні кожен мусить займатися своєю справою», – заявила Юлія Тимошенко.
Водночас гостя програми наголосила, що Адміністрація Президента розповсюджує фейкові рейтинги, переслідуючи мету – показати, що в країні немає опозиції, політичного лідерства в опозиції. Юлія Тимошенко також наголосила, що соцопитування, згадане вище, виконала компанія, яка завжди належала пану Гриніву, який є керівником виборчого штабу та технологом Банкової.
Що ж до реальних рейтингів, продовжила Тимошенко, то такими є дані ЦВК щодо останніх виборів до об’єднаних територіальних громад. У грудні 2016 року у виборах взяли участь майже мільйон громадян. «На першому місці з достатньо великим відривом іде партія «Батьківщина», – наголосила Тимошенко.

Читайте також  Як збирають гриби на Закарпатті (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.