Скандальний начальник управління культури Мирослав Петрик написав заяву на звільнення з 16 лютого

Начальник міського управління культури Мирослав Петрик написав заяву на звільнення.

mpetryk2015

Про це в мережі Фейсбук повідомив міський голова Руслан Марцінків:

Влада не має бажання вшановувати відомого скульптора ‪‎Михайла Бринського‬. Натомість ‪‎Петрик‬ продовжує працювати. Бридко! Сьогодні побачила новий склад комісії з питань перейменування вулиць та встановлення пам’ятних знаків в місті. І хто б подумав, що “благодійник” 2015 року ввійшов в цю комісію.Так , сам Петрик. Хоча Руслан Марцінків обіцяв його звільнити, але його ще й в нові комісії затверджують. А далі. Я вже два рази зверталася до міської влади за дозволом на встановлення меморіальної дошки скульптору ‪‎Михайлу Бринському‬ Отримала дві відповіді, що комісія, яка була при минулій владі не збиралася, а при новій владі отримала дві відповіді, що буде комісія – буде дозвіл. Комісія є, дозволу немає. Склад комісії просто вражає. Комісію очолює п.‪Левицький‬. До речі, ми від своєї громадської організації просимо тільки дозволу, гроші вже маємо, бо звичайно, що влада немає коштів на такі споруди, треба ж буде ‪Петрикові‬ ще однну допомогу виділити, за великі заслуги в дані комісії“, – написала громадська активістка Наталія Сербин на власній сторінці.

На допис відреагував міський голова Івано-Франківська :

Петрик написав заяву на звільнення з 16 лютого! Дозвіл буде! В комісіі за посадою! В кінці лютого будуть зміни!, – відповів Руслан Марцінків.

Нагадаємо, розмови про звільнення Петрика з посади були ще в листопаді минулого року. Так, 18 листопада, новообраний голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час прес-конференції пообіцяв звільнити начальника міського управління культури Мирослава Петрика.

Начальник управління культури не буде працювати на своїй посаді. Та нажаль, я сьогодні немаю відповідних повноважень, оскільки офіційно ще не є на посаді”, – заявляв Руслан Марцінків.

Читайте також  За крок від бійки: франківські депутати ледь не побилися через земельні питання

Тоді також повідомлялось, що Управління культури міського виконавчого комітету найближчим часом очолить Надія Загурська.

Нагадаємо, екс-міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус наприкінці своєї каденції підписав розпорядження про виділення з міського бюджету 475 тисяч гривень на придбання житла для начальника управління культури міськвиконкому Мирослава Петрика.

Як відомо, така сумнівна фінансова допомога викликала чималий резонанс серед громадськості, адже жоден з учасників АТО чи члени родин загиблих бійців не отримали й половини від цієї допомоги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: