Скандальний начальник управління культури Мирослав Петрик написав заяву на звільнення з 16 лютого

Начальник міського управління культури Мирослав Петрик написав заяву на звільнення.

mpetryk2015

Про це в мережі Фейсбук повідомив міський голова Руслан Марцінків:

Влада не має бажання вшановувати відомого скульптора ‪‎Михайла Бринського‬. Натомість ‪‎Петрик‬ продовжує працювати. Бридко! Сьогодні побачила новий склад комісії з питань перейменування вулиць та встановлення пам’ятних знаків в місті. І хто б подумав, що “благодійник” 2015 року ввійшов в цю комісію.Так , сам Петрик. Хоча Руслан Марцінків обіцяв його звільнити, але його ще й в нові комісії затверджують. А далі. Я вже два рази зверталася до міської влади за дозволом на встановлення меморіальної дошки скульптору ‪‎Михайлу Бринському‬ Отримала дві відповіді, що комісія, яка була при минулій владі не збиралася, а при новій владі отримала дві відповіді, що буде комісія – буде дозвіл. Комісія є, дозволу немає. Склад комісії просто вражає. Комісію очолює п.‪Левицький‬. До речі, ми від своєї громадської організації просимо тільки дозволу, гроші вже маємо, бо звичайно, що влада немає коштів на такі споруди, треба ж буде ‪Петрикові‬ ще однну допомогу виділити, за великі заслуги в дані комісії“, – написала громадська активістка Наталія Сербин на власній сторінці.

На допис відреагував міський голова Івано-Франківська :

Петрик написав заяву на звільнення з 16 лютого! Дозвіл буде! В комісіі за посадою! В кінці лютого будуть зміни!, – відповів Руслан Марцінків.

Нагадаємо, розмови про звільнення Петрика з посади були ще в листопаді минулого року. Так, 18 листопада, новообраний голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час прес-конференції пообіцяв звільнити начальника міського управління культури Мирослава Петрика.

Начальник управління культури не буде працювати на своїй посаді. Та нажаль, я сьогодні немаю відповідних повноважень, оскільки офіційно ще не є на посаді”, – заявляв Руслан Марцінків.

Читайте також  Арестович заявив про можливість тимчасово "обміняти" окуповані території на вступ до НАТО

Тоді також повідомлялось, що Управління культури міського виконавчого комітету найближчим часом очолить Надія Загурська.

Нагадаємо, екс-міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус наприкінці своєї каденції підписав розпорядження про виділення з міського бюджету 475 тисяч гривень на придбання житла для начальника управління культури міськвиконкому Мирослава Петрика.

Як відомо, така сумнівна фінансова допомога викликала чималий резонанс серед громадськості, адже жоден з учасників АТО чи члени родин загиблих бійців не отримали й половини від цієї допомоги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: