З’явились фото ДТП на Прикарпатті, в якій постраждало п’ятеро мешканців Львова (фото)

Внаслідок ДТП на Прикарпатті п’ятеро львівян зазнали травм, одинз них помер у лікарні. Аварія трапилася напередодні, 28 травня, близько 19 год 10 хв у селі Черче на Рогатинщині.

Як наразі відомо, зіткнення автомобілів сталося у момент виїзду одного з них на смугу зустрічного руху. Працівники поліції, прибувши на місце події, з’ясували, що 40-річний житель Львова, керуючи автомобілем «Honda CR-V», на дорозі державного значення “Мукачево-Львiв” під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг розминутися з автомобілем ” Daewoo Gentra” під керуванням 37-річного львів’янина.

У результаті зіткнення водій позашляховика отримав вивих кульшового суглоба, а інший водій – забій грудної клітки та передньої черевної стінки.

31-річного пасажира «Daewoo» доставили до лікарні з закритим переломом ноги, 24-річного – з відкритим переломом ноги. Ще один 31-річний пасажир зазнав тяжких травм органів грудної клітки та черевної порожнини, а також забою головного мозку, від яких невдовзі помер в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Обидва водії, як встановлено, на момент аварії були тверезі. Усі інші подробиці цієї ДТП буде з’ясовано в рамках розпочатого за цим фактом кримінального провадження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.