На посаду голови Городенківської РДА претендують троє кандидатів (список)

Розпорядженням Президента України від 28 квітня оголошено конкурс на зайняття вакантних посад шести голів районних державних адміністрацій, серед яких посада голови Городенківської РДА.

Нагадаємо, ця посада вакантна з 21 квітня цього року, відколи попередній голова РДА Богдан Кобилянський був призначений на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

Комісія допустила до участі у конкурсі 3-х кандидатів.

Роман Жицький – перший заступник голови Городенківської РДА; Світлана Івасюк – заступник начальника відділу активної підтримки безробітних ГРЦЗ; Андрій Цюмпала – начальник служби у справах дітей Городенківської РДА.

фото: Паралелі

Серед загальних вимог до кандидатів на зайняття вакантної посади голови Городенківської РДА: вища освіта, загальний стаж роботи – не менше семи років; досвід роботи на посадах державної служби категорії “А” чи “Б” або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері – не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та інші.

Сам конкурс відбудеться 30 травня цього року за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 15. Документи претенденти на посаду голів райдержадміністрацій можуть подавати до 22 травня.

Нагадаємо, Президент України 21 квітня підписав розпорядження “Про звільнення Богдана Кобилянського з посади голови Городенківської районної державної адміністрації Івано-Франківської області”. Підставою для звільнення стала подана заява.

В той же день голова ІФ ОДА Олег Гончарук призначив Богдана Кобилянського своїм заступником.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.