У соцмережах побачили брехню на шоу “Холостяк” і божевільний гонорар Черкасова

За розвитком шоу “Холостяк-7” і його героями стежили багато українців і, закономірно, що далеко не всі залишилися задоволені вибором головного героя Дмитра Черкасова.

Зокрема, в соціальних мережах, його обраницю Ліду Немченко та й самого “холостяка” викрили в “зраді”. Мовляв, все це театральна постановка зі сторони телеканалу, і що ще “жоден холостяк не побудував відносин зі своєю обраницею після проекту”.

Якщо проаналізувати профіль учасниці Ліди на сайті СТБ, то дівчина особливо і не приховує своєї головної мети: професійна і особиста реалізація, хоча вона і каже пафосні слова про бажання побудувати сім’ю. Ті, хто спостерігав за проектом, напевно бачили її істерики, коли питання стосувалися побуту і домашньої роботи. Вона здавалася явно не готовою до такої роботи і її мета на сайті виглядає на сто відсотків правдою.

Що стосується Черкасова, то деякі користувачі пишуть, що гонорар плавця склав величезну суму грошей. Подейкують, що телеканал заплатив йому суму з п’ятьма нулями.

У прес-службі СТБ коментувати інформацію по телефону відмовилися, посилаючить на те, що розглядають тільки письмові заявки.

Зазначимо, що проект телеканалу СТБ “Холостяк-7” завершився у п’ятницю. Головний герой Дмитро Черкасов після декількох місяців роздумів, нарешті вибрав свою другу половину: нею стала 21-річна телеведуча і диктор із Дніпра Лідія Немченко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.