На Прикарпатті винуватець ДТП, в якій загинули четверо людей, таки відбуватиме вісім років за ґратами

Апеляційний суд Івано-Франківської області залишив без змін вирок першої інстанції щодо жителя обласного центру, котрий вчинив смертельну аварію, в якій загинуло четверо людей.

Нагадаємо, в ході судового розгляду прокуратура орієнтувала суд на призначення винуватцю ДТП покарання у вигляді восьми з половиною років позбавлення волі.

Суд визнав правопорушника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України та засудив до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк 3 роки.

Однак, засуджений оскаржив покарання в апеляційній інстанції, яка залишила у силі попередній вирок. Як повідомлялось, смертельна аварія трапилася в кінці листопада 2015 року в Івано-Франківську.

Тоді, пізно ввечері, водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за кермом автомобіля “Мерседес Бенц” перевищив швидкість та на вул. Є. Коновальця, порушуючи правила дорожнього руху, допустив зіткнення з автомобілем “Опель Кадет”.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів та водій автомобіля “Опель Кадет” та пасажир автомобіля “Мерседес Бенц” загинули.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.